Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
    В Брезите са се заселили нови алфисти - една черна 155 вече живее на края на Лерин до градинката, и едно сиво ГТВ с поужулен калник на Хайдушка гора.
    Вчера се разминах с черно/тъмно синьо ГТВ на околовръстното около 17 часа, до кръстовището за Герман, но ме съмнява да е от форума ?
    Поужуления съм аз
    А, ти си държиш колата на паркинга на бившите тенис кортове
    Алфистите....тук са с най голяма концентрация имаме и тотални секти 3 броя алфи на един собственик

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      Поужуления съм аз
      Алфистите....тук са с най голяма концентрация имаме и тотални секти 3 броя алфи на един собственик
      Оосбено на Нишава,през 10 м. по една Алфа..........................
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Вчера, по пътя след Велико Търново, посока Варна / Русе гледах една 156 светлозеленикава с номер РР...... ъъъъ... През повечето време не много отблизо Предполагам, че колегата пътуваше за Русе.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• по-скоро Разград
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
            Мда А ти откъде знаеш?
            GTV 2.0 TS '95
            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
              Мда А ти откъде знаеш?
              Виждам я от офиса

Comment

• Днес на СветиВрач сива 156 1.9 регистрация Е377% си дремеше на паркинга на хотела, а из Сандански мернах на 2 пъти сива 156 1.8 с плевенска регистрация и черен стикер на Лисан сервиз на номера....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Добре де ... тая вечер у моло сердика ... човека със 159-ката, като си видя вдигната чистачката, не се ли огледа, че до него има гт, макар и без стикер, та да пише тука
                  „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Преди малко Аbar7h на бензиностанция ЕКО в Люлин
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Червена 156ца с детелини над страничните мигачи СА5392 или нещо такова,току що в Дианабад до басейна правеше обратен в пряката.
                      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Много алфисти днеска! Първо на семинарията - сива 156-ца селеспийд - форумна, късно го видхях колегата, и не му свирнах, червена 145-ца с полу-черен капак - много бързо профуча Иии май на тодор александров беше - колегата madmadafaka доколкото видях със Браво-то. Много колегиално ми свирна и помаха, ама нали е дегизиран като фиатаджия и бавно загрях кой е! Прощавай!
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

• Ех тоя соф_бг много бяга....и с космическия кораб не мога да го стигна...
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                            ...колегата madmadafaka доколкото видях със Браво-то. Много колегиално ми свирна и помаха, ама нали е дегизиран като фиатаджия и бавно загрях кой е! Прощавай!
                            Абе всичко ОК ама все още не съм (или поне не официално) "mad"... Все още съм си просто "bad"...

И да не съм офтопик: вчера на обяд на ниво -1 на мола на Цариградско имаше две от "нашите" спрели една зад друга в края на паркинга - един тъмно сив Спортвагон (156) и пред него една лачена светла 147-ца...

Comment

• Добре и пича със 156-цата ли от тая вечер не е форумец
                              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• На улица Кюстендил и Дойран където има някакъв вървежен ресторант всеки ден виждам паркирана синя 145-ца с клубен стикер и надпис 1.3. Дали някой си я разпознава?
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

Working...
                                X